Automatische afkortzaag Stromab CT600

De Automatische afkortzaag Stromab CT600 is uniek in zijn klasse. De Stromab CT600 schuinstelbare kapzaagmachine biedt door de schuinverstelling van de tafel met het zaagblad de mogelijkheid onder verstek te zagen. De CT600 is een afkortzaag met elektronisch aanvoersysteem. Het combineert de betrouwbaarheid van een pneumatische afkortzaag, met een oplopend blad en een elektronisch aanvoer systeem, met een tandheugel geleidingssysteem en een motorsysteem met een borstelloze motor en planetaire reductiekast, samen met een precisie-encoder.

Er zijn 2 versies beschikbaar voor 2 geïntegreerde oplossingen: OPTI / OPTI PLUS

  • OPTI: functie voor het automatisch meten van het hout dat wordt gezaagd. Optimale oplossing voor mensen die werken met materialen van variabele lengte, met hout wat afzonderlijk of in bundels worden geladen. 6 optimalisatieopties (Maximale lengte, Volgorde en snijvolgorde, Volume, Minimaal afval, Prioriteit).
  • OPTI PLUS: markeerdetectiefunctie die volledige optimalisatie en het elimineren van knopen en defecten garandeert. Markeren met fluorescerend krijt.

STANDAARDUITRUSTING: 12 inch BECKHOFF touch-screen” -controller “, USB-poort, Ethernet-poort, WINDOWS-besturingssoftware, Geschikt voor het opslaan van maximaal 10000 snijlijsten, Widia-zaagblad, Pneumatisch opheffen van de duwer aan het einde van de cyclus en overheadretour op het begin van de cyclus, + / – 70 ° rotatie.

OPTIONELE UITRUSTING: OPTI PLUS Functie, uitvoertafelverlenging, valdeur voor het afvoeren van bijgesneden materiaal van kopstuk en snippers, laders, aanvullend Widia-blad, Push-feed systeemlengtes tot 14000 mm. langere 18-inch externe monitor, rotatie-uitbreiding tot +/- 80 °, labelprinters, inkjetprinters, Rapid-cilinder-lader en -losser.

Video

..

Meer uit ons assortiment: