Automatische Afkortzaag Stromab TR 500 Matrix

De Afkortzaag Stromab TR 500 Matrix is een automatische afkortzaag met elektronisch aanvoer systeem. Het combineert de betrouwbaarheid van een pneumatische afkortzaag, met een oplopend blad en een elektronisch aanvoer systeem, met een tandheugel geleidingssysteem en een motorsysteem met een borstelloze motor en planetaire reductiekast, samen met een precisie-encoder. 

3 versies voor 3 geïntegreerde oplossingen: BASE / OPTI / OPTI PLUS. 

  • BASE: ontwikkeld voor diegenen die werken met materialen van gelijke lengte, met werkstukken die afzonderlijk of in bundels worden geladen. 3 optimalisatieopties (maximale lengte, volgorde, houtvolgorde)
  • OPTI: functie voor het automatisch meten van het werkstuk dat wordt gesneden. Optimale oplossing voor mensen die werken met materialen van variabele lengte, met werkstukken die afzonderlijk of in bundels worden geladen.
  • 6 optimalisatieopties (Maximale lengte, volgorde en houtvolgorde, volume, Minimaal afval, Prioriteit).
  • OPTI PLUS: markeerdetectiefunctie die volledige optimalisatie en de eliminatie van knopen en defecten garandeert. Markeren met fluorescerend krijt.

STANDAARDUITRUSTING: 12 “touchscreen-controller (resolutie 800×600 pixels), USB-poort, ethernetpoort, LINUX-besturingssoftware, geschikt voor het opslaan van maximaal 10000 zaagprogramma’s, Widia-zaag, pneumatische optillen van de duwer aan het einde van de cyclus en terugloop boven bij het begin van de cyclus.

OPTIONELE UITRUSTING: OPTI-functie, OPTI PLUS-functie, pneumatische klem, uittrektafelverlenging, valdeur voor het afvoeren van afgezaagd materiaal van kopstuk en snippers, aanvullende Widia-zaag, elektrisch aanvoer systeem met lengten tot 14000 mm. langer, labelprinters, inkjetprinters en snelle afvoercilinder.

..

Meer uit ons assortiment: