Automatische afkortzaag stromab Fast 500 Matrix

De Automatische afkortzaag stromab Fast 500 Matrix is een Afkortzaag met elektronisch aanvoersysteem. Het combineert de betrouwbaarheid van een pneumatische afkortzaag, met een opgaand blad en een elektronisch push-feed-systeem, met een tandheugelgeleidingssysteem en een motorsysteem met een borstelloze motor en planetaire reductie-eenheid, samen met een precisie-encoder.

3 versies voor 3 geïntegreerde oplossingen: BASE / OPTI / OPTI PLUS

  • BASE: ontwikkeld voor diegenen die werken met materialen van uniforme lengte, met hout dat afzonderlijk of in bundels worden geladen. 3 optimalisatie-opties (Maximale lengte, Volgorde, houtvolgorde)
  • OPTI: functie voor het automatisch meten van het werkstuk dat wordt gezaagd. Optimale oplossing voor mensen die werken met materialen van variabele lengte, met hout dat afzonderlijk of in bundels worden geladen. 6 optimalisatieopties (Maximale lengte, Volgorde en bordvolgorde, Volume, Minimaal afval, Prioriteit).
  • OPTI PLUS: markeerdetectiefunctie die volledige optimalisatie en het elimineren van knopen en defecten garandeert. Markeren in fluorescerend krijt. Onze nieuwste pneumatische afkortzaag, ontworpen om tijd te besparen en de productie te verhogen.

STANDAARDUITRUSTING: 12 inch “touch-screen” -controller (resolutie 800×600 pixels), USB-poort, Ethernet-poort, LINUX-besturingssoftware, Geschikt voor opslag van maximaal 10.000 zaaglijsten, Widia-zaagblad, Pneumatisch heffen van de duwer aan het einde van de cyclus en overhead-retour aan het begin van de cyclus.

OPTIONELE UITRUSTING: OPTI-functie, OPTI PLUS-functie, pneumatische klem, uittrektafelverlenging, valdeur voor afvoeren van bijgesneden materiaal uit kopstuk en restjes, laders, aanvullend Widia-zaagblad, duwvoedingsysteemlengten tot 14000 mm langer, etiketprinters, inktpatronen jetprinters en snelcilinderlosser.

Video

..

Meer uit ons assortiment: