Houtbewerkingsmachines sinds 1982

Over ons

Waarom Hubens Machinehandel?

Voor houtbewerkingsmachines kunt U op diverse adressen terecht. Keus voldoende. Dus wat heeft Hubens Machinehandel U dan meer te bieden dan die andere leveranciers? Het antwoord is simpel. Hubens Machinehandel is ontstaan uit de houtbewerkingswereld zelf. En daarom spreken we bij Hubens Úw taal. Daarom verstaan we precies wat uw eisen zijn en welke uw speciale wensen zijn.

Onze machinegroothandel werd in 1982 opgericht door Hen Hubens, die daarvoor jarenlang zèlf als houtbewerker aan de machines heeft gestaan. Met die ervaring als extra bagage ontstond een groothandel die niet alleen kennis heeft van machines, maar die bovenal zeer vertrouwd is met de wensen van de houtbewerkers zelf.

Hubens Machinehandel logo pand

Groot en toch klein genoeg

Hubens is een speciale machinehandel. Groot waar het gaat om het leveren van een breed en kwalitatief uitstekend productprogramma. Maar tegelijk klein genoeg om één op één met U als gebruiker te kunnen communiceren en meedenken. Bij Hubens zijn klanten geen nummers. Eerder collega’s.

Hubens Machinehandel is dan ook geen doorsnee groothandel die alleen oog heeft voor verkoopsucces op de korte termijn. Bij Hubens hechten we meer waarde aan een goede werkrelatie met onze afnemers. Aan een functionele band die ons de gelegenheid geeft de productkeuze maximaal af te stemmen op de specifieke behoeften van onze klanten. Want tevreden klanten, zo weten we ook bij Hubens, worden ooit trouwe klanten. Daarom is bij ons een afspraak altijd een afspraak.

De nuchtere aanpak

Bij Hubens doen we graag gewoon. We benaderen Uw aanvragen graag zonder poespas. Recht op het doel af. We weten dat onze afnemers maar in één zaak geïnteresseerd zijn, namelijk in een oplossing voor hùn houtbewerkingsvraagstuk. Onze adviseurs zijn dan ook beter getraind in vaktechnische zaken dan in commerciële verkoopgesprekken. Zo kunnen we beter luisteren naar Uw wensen en wat ze inhouden. Om die vervolgens te vertalen naar oplossingen die helemaal afgestemd zijn op Úw situatie. Waar nodig zoeken we zelfs – in overleg met U – naar antwoorden op uw afwijkende wensen. Aan een half woord hebben wij vaak genoeg om maatwerk te kunnen leveren.

Nieuw èn Gebruikt

Hubens Machinehandel is niet gebonden aan machinemerken. Machines moeten voldoen aan onze en aan Uw kwaliteitseisen waarbij de prijs/kwaliteitverhouding uitstekend moet zijn. Met deze neutrale houding van prijs en kwaliteit eisen maakt Hubens Uw keuze vooraf al een stuk eenvoudiger en betrouwbaarder.

Naast nieuwe machines kunt U bij Hubens ook terecht voor gebruikte machines. Op onze internetpagina vind u een compleet overzicht van de machines. Op Uw verzoek houden wij een machine zelfs enige dagen voor u in optie. En mocht “Uw” machine er niet tussen staan, dan zoeken wij die desgewenst voor U.

Veilig Werken

De kennis van Hubens kunt U ook inzetten om uw werkplekken veiliger te maken. Hubens Machinehandel B.V. is namelijk gecertificeerd om SKH keuringen uit te voeren. Zijn Uw machines SKH gekeurd en aangepast, dan voldoen ze automatisch ook aan de Europese veiligheidsrichtlijnen. Dat betekent dat U zich, bij een eventueel ongeval, geen onnodige zorgen hoeft te maken over aansprakelijkheid. Bovendien heeft U de wetenschap dat U voor Uw personeel, collega’s en de bezoekers van Uw bedrijf, het maximale gedaan hebt om zo veilig mogelijk te werken.

Onderhoud en Reparaties

Preventief onderhoud is van groot belang bij houtbewerkingsmachines. Hubens technologie verzorgt voor U alle onderhoud en combineert dit vaak samen met de certificering indien gewenst zodat Uw machine er weer voor 100% bij staat. Reparaties kunnen snel gebeuren omdat wij over een eigen revisie werkplaats beschikken. Zijn onderdelen niet meer te koop dan maken we ze toch zelf.

Vertrouwen op Hubens

Bij Hubens is het woord ‘service’ geen platgetrapt verkooppraatje. Van Hubens mag U een rechtschapen advies verwachten dat is afgestemd op Uw persoonlijke bewerkingsbehoeften. En dus niet op de voorkeur van uw leverancier.  Dat we ons altijd als een betrouwbare leverancier wensen te gedragen, is uiteindelijk ook in ons eigen belang. Want de praktijk heeft uitgewezen dat 95% van nieuwe klanten op den duur ook trouwe klanten blijken te zijn.

Voelt U zich wellicht ook thuis bij onze klantgerichte aanpak? Bel of mail ons dan gerust voor een vrijblijvende afspraak. En ontdek hoe wij ook U, als mogelijke klant van Hubens Machinehandel B.V, van een flink aantal houtbewerkings-kopzorgen kunnen verlossen.