TAWI VacuEasylift Vacuüm hefsysteem

Het tillen en positioneren van vlakke houten producten vereist veel kracht en behendigheid. Het exact positioneren van deze logge producten vereist ook veel precisie. Nergens is dit meer van toepassing dan in de houtindustrie, waar het tillen en verplaatsen van grote en zware stukken hout en houten panelen een dagelijkse bezigheid is, en gewichten tot 250 kg niet ongewoon.

Het TAWI VacuEasylift Vacuüm hefsysteem geeft u de perfecte combinatie tussen kracht en precisie. Dankzij deze oplossing kan één medewerker grote houten platen ergonomisch, eenvoudig en veilig tillen.

Een verdubbeling van het team

In het verleden waren minimaal 2 medewerkers nodig om zware houten panelen of platen te tillen, kantelen en verplaatsen. Dankzij het TAWI VacuEasylift Vacuüm hefsysteem kan 1 medewerker eenvoudig grote houten producten tot 270 kg tillen.

Met de TAWI vacuüm grijper kan 1 persoon houten producten tot 250 kg tillen en 180 graden kantelen. De ergonomisch ontworpen handbedieningen zijn volledig geïntegreerd met de takel. Dit zorgt voor een vloeiende en eenvoudige bediening van de machine. Met 1 druk op de knop kan de operator het vacuüm activeren, omhoog en omlaag bewegen, het vacuüm level controleren of de last oppakken en loslaten. Alle platen en panelen, ongeacht de dichtheid en afmeting, worden met even veel gemak getild.

Meer uit ons assortiment: