Kantenverlijmer met lijmpot Minimax ME25

Automatische kantenaanlijmmachine met lijmpot met grote flexibliteit. Lijmt PVC/ABS kantenband tot 3 mm aan. Ook houten strips tot 5 mm kunnen worden aangelijmd. Deze machine is zeer geschikt voor vakmannen en professionals.

Ontworpen voor een perfecte afwerking
De allerbeste afwerking van de paneelrand wordt gegarandeerd door de paneeltransportbaan (exclusieve oplossing), die voorkomt dat het paneel de voeding beïnvloedt door de typische pulsen die worden gegenereerd door het rondsel van een traditionele voedingsbaan en zorgt voor een soepele en lineaire paneelbeweging.

Altijd nauwkeurig bij het snijden
Absolute precisie aangeboden door de unit, met een snijder en een onafhankelijke asynchrone.

Eenvoudig en intuïtief
Foutloze bewerking wordt gewaarborgd door het bedieningspaneel aan de voorzijde van de machine, waarmee alle hoofdfuncties eenvoudig kunnen worden geselecteerd, waaronder het in- en uitschakelen van de bedieningseenheden. De PLC begeleidt de operator tijdens onderhoud, reiniging, diagnosehandelingen, etc.

Perfecte straal op pvc / abs randen
Hoge afwerkingskwaliteit van kunststof randen dankzij de radiusmessen die zorgen voor de volledige verwijdering van alle markeringen die achterblijven van het gereedschap van de rimming-unit, allemaal uitgerust met fronte en verticale kopieerders en een gebruiksvriendelijk apparaat voor het uitsluiten van de unit wanneer deze niet in gebruik is.

Technische Gegevens Minimax ME25

Afmetingen werktafel mm 2600 x 530
Min. ÷ max. dikte van de gerolde randen mm 0,4 ÷ 3
Max. dikte van randen in stroken mm 5
Min. ÷ max. paneel hoogte mm 12 ÷ 50
Min. paneel lengte/breedte mm 190/65
Snelheid voeding m/min 7

Pdf

PDF-bestand

 

 

 

 

Meer uit ons assortiment: