Casolin formaatzaag Astra 500 6 CNC

De Casolin formaatzaag Astra 500 6 CNC is te plaatsen in het hoogste segment formaatzagen.

Het basisframe is geheel uitgegloeid en vlak gefreesd, zodat de zaagunit en de tafel op een perfecte basis gemonteerd zijn. Dit zorgt voor een uitstekende precisie.

De gietijzeren zaagunit kan kantelen van 0° tot 45,5°. De zaagunit is geconstrueerd met een diepe opvangbak voor een optimale afvoer van zaagsel en voorkomt dat losliggende strookjes en klosjes in aanraken komen met de opgaande tand van het zaagblad. De hoogte en schuininstelling van de zaagunit wordt verzorgd door borstel loze lineaire motoren, die geheel waterdicht en onderhoudsvrij zijn.

De zaagwagen van de Formaatzaag Casolin Astra 500 6 CNC bestaat uit een beweegbaar bovendeel en een vaste onderdeel, is voorzien van vier geslepen en geharde assen (zeer duurzaam). De lorrie van de Formaatzaag Casolin Astra 500 6 CNC die tussen de twee delen heen en weer beweegt is voorzien van vier zware tandem loopwielen die stofdicht gelagerd zijn. De lorrie is voorzien van schrapers en afdekschermen met vegers om vervuiling te voorkomen (praktisch geen onderhoud aan de roltafel).

De oplegtafel van de Formaatzaag Casolin Astra 500 6 CNC is speciaal geconstrueerd voor een snelle verstelling van hoeken door de parallellogram constructie kan de tafel heel eenvoudig versteld worden in een hoek en blijf de oplegging voor het materiaal hetzelfde. De aanslag voor de lengte en breedte van het werkstuk worden automatisch gecorrigeerd als de tafel onder een hoek wordt gezet. De hoek is digitaal instelbaar op 0.1°. De oplegtafel wordt ondersteunt door een lineaire telescoop arm welke stofvrij gelagerd is over twee geharde assen. Deze telescoop arm garandeert een evenredige hoogte van de oplegtafel.

  • Lengte werktafel: 2600-3200-3800-4300-5000 mm.
  • Breedte werktafel: 400 mm.
  • Diameter van het zaagblad: 300-500 mm.
  • Schacht diameter: 30 mm.
  • N.3 snelheden: 3000-4200-5000 r/min.
  • Kantelen: 0-45,5°
  • Hoogte van de snede: 175mm met een zaagblad diameter van 500
  • standaard motor van de zaag: 4Kw (5,5pk)

De Casolin formaatzaag Astra 500 6 CNC heeft een zeer uitbreidbare functionaliteit. Als u vragen heeft over welke opties er beschikbaar zijn of wat er allemaal mogelijk is kunt u onder aan de pagina het contactformulier invullen.

Documenten

symbol_pdf

Casolin Astra 500.pdf

Meer uit ons assortiment: