Automatische radiaalzaag Stromab US 30 MX

De automatische radiaalzaag Stromab US 30 MX universele afkortzaag is ontworpen om grote delen (510×210 mm) te zagen in combinatie met een zaagbladkanteling (van + 30 ° tot + 120 °) en een armrotatie (van + 30 ° tot + 150 °). De toevoeging van een elektronische zijaanslag maakt de universele afkortzaag tot een echt timmercentrum. Alle machinebewegingen (kantelen, roteren, bladverplaatsing en elektronische zijaanslag) worden beheerd door een eersteklas softwareprogramma.

De automatiseringslogica is gebaseerd op de TwinCAT-software van BECKHOFF. De software heeft een eenvoudige en intuïtieve interface op basis van een touchscreen monitor om de machine te programmeren en te configureren en het is ook in staat om direct bestanden met een .BTL-indeling (versie 10.4) te importeren (Waarschuwing: alleen de PROCESSKEY’s die door de machine worden ondersteund, worden geïmporteerd en beheerd). De machinebesturing optimaliseert de verwerking van het ingevoerde hout om afval te verminderen en de efficiëntie te verbeteren. De machine is uitgerust met een 10,1-inch BECKHOFF pc-paneel en een touchscreen van 1024 x 600. Het pc-paneel is goedgekeurd voor temperaturen van 0 ° tot 55 ° C, het frontpaneel heeft een IP54-beschermingsklasse en de achterkast een IP20-beschermingsklasse. De dubbele Ethernet-interface garandeert integratie met een lokaal netwerk (LAN) via een RJ-45-kabel.

Het onderstaand pdf bestand geeft een duidelijk overzicht van de Automatische radiaalzaag Stromab US 30 MX en de mogelijkheden.

Documenten
PDF-bestand
Stromab US 30 MX Folder
Productvideo Automatische radiaalzaag Stromab US 30 MX

Onderstaand video geeft een duidelijke demonstratie van de machine werking en bediening. Ook worden alle mogelijkheden van de machine gedemonstreerd zoals het kantelen van het blad, het instellen van de machine en het zagen onder verschillende hoeken.

Meer uit ons assortiment: