AL-KO Power unit 350P Afzuiging

De afzuiging Al-KO Power Unit 350P werk volgens een vacuümsysteem. Het voordeel van een vacuüm afzuigsysteem is dat het afgezogen materiaal niet door de ventilator gaat. Blokjes hout, of verpakking afval wat meegezogen wordt, zal geen invloed hebben op de ventilator. Aan de voorzijde is te zien wanneer de container zak vol is. Door de vier zwenkwielen onder de container is het makkelijk deze te verplaatsen. Met een hefboomsysteem wordt de container weer onder de afzuigunit geklemd. De machine is leverbaar in een linkse en rechtse uitvoering. Door de geïntegreerde voorafscheider komen de krullen niet tegen de filters waardoor de filtering optimaal blijft. De filters worden door middel van perslucht schoon geblazen. Het geïntegreerde blussysteem wordt automatisch in werking gesteld bij brandgevaar.

Uitvoeringen
Deze machine is leverbaar in 3 verschillende opstellingen. Dit is goed te zien in de product foto’s. Hier ziet u namelijk dat de  AL-KO Power unit 350P geleverd kan worden met:

  • – Drie verrijdbare opvangbakken (AL-KO Power unit 350P)
  • – Een cellensluis (AL-KO Power unit 350P-ZRS)
  • – Een brikettenpers (AL-KO Power unit 350P-BP)

(Een duidelijk overzicht van alle uitvoeringen vindt u in de pdf onderaan deze pagina.)

De AL-KO Power unit 350P is de nieuwste innovatie op het gebied van luchtreiniging. De krachtige 11 kW IE3-motor zuigt stof en spanen af met een gigantische volumestroom van 8.000 m³ / h, maar is ook nog eens extreem zuinig in stroomverbruik. Dankzij de 57 uitwasbare Filters biedt de AL-KO Power unit 350P een gigantische Filteroppervlakte van 73 m² – “voldoende voor het reststofgehalte van de 100% gerecirculeerde lucht tot <0,1 mg / m³ (H3). Natuurlijk gebruikt de AL-KO POWER UNIT 350 de beproefde, wederom verbeterde AL-KO Opti Jet-technologie. De AL-KO Power unit 350P is een zeer krachtige machine, maar dit zie je niet terug in het geluidsniveau. Het maximale geluidsniveau op één meter Afstand is volgens DIN EN ISO 11201 (1,6 meter hoogte in Vrij veld) absoluut stil 71 dB (A) – waarschijnlijk de laagste waarde in deze klasse. Dit is niet gek, want de AL-KO POWER UNIT 350 is standaard uitgerust met zeer goede geluidsisolatie . Dankzij het unieke design van de AL-KO POWER UNIT 350 is de indeling van de ruimte uiterst ruimtebesparend : met 3.077 x 1.058 x 2.351 mm (L x B x H) blijft de AL-KO POWER UNIT 350 duidelijk onder de afmetingen van sommige apparaten de 300-klasse.

Al – KO OptiJet systeem

De Al-KO Power Unit 350 P heeft het Al – KO OptiJet systeem. Dit systeem zie je in de tweede productafbeelding. Het OptiJet systeem bouwt een grote hoeveelheid lucht op en laat deze in 0,1 seconden los. Dit zorgt voor een zeer krachtige luchtstoot die de dunne film van rotzooi zo van de filter afblaast. Door dit systeem hoef je de machine niet uit te zetten om de filter schoon te maken, want het OptiJet systeem maakt de filter automatisch schoon als het systeem aan voelt dat deze vies is. Wat ook een voordeel van het OptiJet systeem is dat het maar 1/7 deel van de capaciteit van de compressor gebruikt, omdat er maar een luchtstoot nodig is om de filter schoon te blazen, dit bespaart dus ook weer energie.

Productvideo

Documenten

AL-KO APU 350 fyler
AL-KO APU 350 fyler

AL-KO APU 350
Overzicht AL-KO APU 350

AL-KO APU 350+
Overzicht AL-KO APU 350+

Meer uit ons assortiment: