AL-KO Power unit 300P

Vacuüm afzuigsysteem Al-Ko type Power Unit 300 P
Het afzuigsysteem is door zijn compacte constructie flexibel inzetbaar en heeft vele toepassingsmogelijkheden.
De afzuigunit met geïntegreerde voorafscheider is geschikt voor een opstelling in de werkplaats voldoet geheel aan de nieuwste eisen van BG met H3 reststofgehalte < 0,1 mg/m³ en GS gekeurd Het type Power Unit 300 P is standaard voorzien van een “brandblusinstallatie”, waardoor brandend materiaal direct en automatisch geblust wordt.

De filters worden niet door middel van schudden of kloppen maar met perslucht schoon geblazen,waardoor een optimale en duurzame filtering gewaarborgd blijft en niet snel verstopt raken. De filters zitten in een draadmand en kunnen nooit in elkaar klappen ook zijn ze makkelijk uit te nemen en kunnen tot driekeer toe uitgewassen worden voor ze aan vervanging toe zijn.Het polyesternaaldvilt met oppervlaktebehandeling categorie C- BIA– certificaat_ H3<0.1mg/m³-filter materiaal met een hoge mate van afscheiding houdt de werkplaats stofvrij.

Uitvoeringen
Deze machine is leverbaar in 3 verschillende opstellingen. Dit is goed te zien in de product foto’s. Hier ziet u namelijk dat de  AL-KO Power unit 300P geleverd kan worden met:

  • – Drie verrijdbare opvangbakken (AL-KO Power unit 300P)
  • – Een cellensluis (AL-KO Power unit 300P-ZRS)
  • – Een brikettenpers (AL-KO Power unit 300P-BP)

(Een duidelijk overzicht van alle uitvoeringen vindt u in de pdf onderaan deze pagina.)

De perfecte afzuiging voor in de werkplaats AL-KO Power Unit 300 P 

De afzuiging Al-KO Power Unit 300P werk volgens een vacuümsysteem.

Het voordeel van een vacuüm afzuigsysteem is dat het afgezogen materiaal niet door de ventilator gaat. Het systeem vergelijken met de stofzuiger in huis .
Blokjes hout, of verpakking afval wat meegezogen wordt, zal geen invloed hebben op de ventilator.
Aan de voorzijde is te zien wanneer de container zak vol is . Door de vier zwenkwielen onder de container is het makkelijk deze te verplaatsen. Met een hefboomsysteem word de container weer onder de afzuigunit geklemd.
De machine is leverbaar in een linkse en rechtse uitvoering. Door de geïntrigeerd voorafscheider komen de krullen niet tegen de filters waardoor de filtering optimaal blijft. De filters worden door middel van perslucht schoon geblazen. Het geintregeerde blussysteem wordt automatisch in werking gesteld bij brandgevaar.

Documenten

symbol_pdf
Plattegrond AL-KO APU 300

symbol_pdf
AL-KO APU 300

Meer uit ons assortiment: