AL-KO AAS Afzuiging 1013 – 6013

De stationaire AL-KO AAS Afzuiging afzuig units uit de serie AAS zijn geschikt als het gaat om het afzuigen van hout, kunststoffen, metaal, glas, styrofoam of papier-stof. Deze serie is modulair gebouwd met een overdruk filter en een afzuig ventilator. Welke is afgestemd op het filter oppervlak. De ventilator vin is van staal en uitgebalanceerd. De vin kan een behoorlijke belasting hebben en is geschikt voor continu gebruik ook bij agressieve materialen. Een lange duurzaamheid is gewaarborgd. Door de optimale samenstelling is de capaciteit zeer hoog en het stroomverbruik zeer laag. De voor afscheiding vond al plaats in de filter houd doch het cycloon effect. De reststof wordt gefilterd door een speciaal behandelde filter, zodat de retour lucht die terugkomt in de werkruimte schoon is.

De AAS-AFB is een uitvoering met stalen containers die gemakkelijk af en aan te koppelen zijn onder de unit. Door deze containers wordt veel tijd bespaart bij het verwisselen van de spaanderzakken. de containers zijn ook een goede bescherming tegen brand. Als U de AL-KO met plastic zak gebruikt zijn de containers verplicht in combinatie met filterpatronen. Het filterpatroon is een systeem wat meer oppervlakte heeft en dus minder overdruk krijgt wat weer voor een hogere capaciteit zorgt. Dit systeem laat dus ook minder stof door dan andere oplossingen. De filterpatronen hebben ook effect op het stroomverbruik. Dit gaat namelijk aanzienlijk omlaag. voor de bedrijven raden wij dan ook minimaal aan te kiezen voor de AAS-AFB met filter.

In onderstaande tabel ziet u alle uitvoeringen van de AAS-serie. Er zijn twee tabellen. Deze zijn allemaal leverbaar (Klik op de afbeelding om deze te vergroten).

Al-ko AAS uitvoeringen met plastic zakken:

AL-KO AAS Afzuiging

Al-ko AAS AFB uitvoeringen met verrijdbare tonnen:

AL-KO AAS Afzuiging

Documenten

PDF-bestand

..

Meer uit ons assortiment: